Menu e shpejtë

Kursi kembimit

perditesuar ne 2020-09-19 04:00.

Blerje Shitje
USD/ALL 102.60 106.60
USD/EUR 0.8256 0.8612
USD/GBP 0.7397 0.8033
Blerje Shitje
GBP/ALL 132.70 138.70
GBP/EUR 1.0565 1.1314
GBP/USD 1.2448 1.3519
Blerje Shitje
EUR/ALL 122.60 125.60
EUR/GBP 0.8839 0.9465
EUR/USD 1.1612 1.2112
Blerje Shitje
ALL/EUR 0.0080 0.0082
ALL/GBP 0.0072 0.0075
ALL/USD 0.0094 0.0097
më shumë

Depozita Fibank

Ne Fibank gjen jo vetem interesat me te larta por edhe nje pakete sherbimesh pa komisione! Me hapjen e nje depozite te re, merr pa komisione: Mobile Banking, pagesat e sherbimeve, karte debiti e krediti dhe kredi konsumatore pa komision aplikimi. Kjo oferte eshte e vlefshme deri ne fund te muajit Shtator.

Lajme nga Fibank

Fibank ka ndërmarrë masat maksimale për të parandaluar përhapjen e Covid 19 në ambjentet e bankës në funksion të sigurisë së punonjësve, klientëve dhe partnerëve të biznesit.

 


Te nderuar kliente,

Deshirojme t’ju bejme me dije se ne kuader te ligjit nr.4/2020 date 30.01.2020 per “Shkembimin automatik te informacionit” per llogarite financiare, Juve dhe Bankes se Pare te Investimeve -Albania Sh.A (Fibank) i kane lindur disa detyrime ligjore te cilat duhen permbushur. Jeni te lutur te paraqiteni personalisht ne nje nga deget e bankes per tu njohur me kerkesat e ketij ligji si edhe per te plotesuar formularin e vetedeklarimit me te dhenat tuaja personale tatimore, brenda dates 15.05.2020. Nese nuk e plotesoni formularin e vetedeklarimit ne dege, mund ta dergoni me poste apo te skanuar me e-mail nga adresa juaj e deklaruar prane Bankes ne adresen tone te e mailit vendosur ne dispozicion. Permbushja e kerkesave te ligjit nr.4/2020 per “Shkembimin automatik te informacionit” eshte detyrim ligjor per te gjithe klientet e bankave te nivelit te dyte ne Shqiperi. Mosraportimi apo raportimi i pasakte konsiderohet shkelje administrative referuar detyrimeve te parashikuara ne nenin 12 te ligjit.

Informacioni i detajuar

Faleminderit qe keni zgjedhur Fibank!