Kursi i Këmbimit

Kursi i kembimit perditesuar ne 2017-11-17 09:30.

Monedha Blerje Shitje
EUR / ALL 132.000 135.000
USD / ALL 111.200 115.200
GBP / ALL 147.500 152.500
GBP / EUR 1.093 1.155
ALL / EUR 0.007 0.008
USD / EUR 0.831 0.867
EUR / GBP 0.866 0.915
ALL / GBP 0.007 0.007
USD / GBP 0.729 0.781
GBP / USD 1.280 1.371
ALL / USD 0.009 0.009
EUR / USD 1.154 1.204

Banka e Shqipërisë e shpall kursin fiks te këmbimit cdo ditë në orën 12.00 - 13.00. 

Për shuma më të mëdha se 1000 Euro (ose ekuivalente në monedha të tjera) ju lutem kontaktoni me Departamentin e Thesarit për të marrë kurs preferencial. Kursi zyrtar i këmbimit është subjekt i ndryshimeve që reflektojnë tregjet ndërkombëtare monetare.

Për tarifa dhe komisione që paguhen nga llogaria juaj në bankë kursi i këmbimit që do aplikohet është kursi fiks i këmbimit i paracaktuar nga Banka e Shqipërisë.

Lidhje e Shpejte