Kursi i Këmbimit

Kursi i kembimit perditesuar ne 2018-02-19 09:30.

Monedha Blerje Shitje
EUR / ALL 131.000 134.000
USD / ALL 104.700 108.700
GBP / ALL 147.000 152.000
GBP / EUR 1.097 1.160
ALL / EUR 0.007 0.008
USD / EUR 0.789 0.822
EUR / GBP 0.862 0.912
ALL / GBP 0.007 0.007
USD / GBP 0.689 0.739
GBP / USD 1.352 1.452
ALL / USD 0.009 0.010
EUR / USD 1.217 1.267

Banka e Shqipërisë e shpall kursin fiks te këmbimit cdo ditë në orën 12.00 - 13.00. 

Për shuma më të mëdha se 1000 Euro (ose ekuivalente në monedha të tjera) ju lutem kontaktoni me Departamentin e Thesarit për të marrë kurs preferencial. Kursi zyrtar i këmbimit është subjekt i ndryshimeve që reflektojnë tregjet ndërkombëtare monetare.

Për tarifa dhe komisione që paguhen nga llogaria juaj në bankë kursi i këmbimit që do aplikohet është kursi fiks i këmbimit i paracaktuar nga Banka e Shqipërisë.

Lidhje e Shpejte