back

Kafe me Fibank

19 maj 2017

Do dëshironit një bankë pa “kufi”? Pa dyer? Pa dritare? Bashkojuni promocionit më të ri të Fibank:

“Kafe me Fibank”

  • Kartë Krediti me Zero komision përjetë
  • Kredi Konsumatore me 0% interes

Bankieret tanë ju mirëpresin çdo ditë në TEG nga ora 12:00 deri në orën 20:00 dhe mos harroni kafenë e paguajmë ne! Fibank – Cilësia vjen e para!

Për më shumë informacion vizitoni linkun:

Comments

0
Leave a comment
  • No comments


Leave a comment

Rreth Nesh