back

#Fibankpensionistet

27 dhjetor 2017

Këtë vit, Fibank ka pasur në fokus pensionistët. Në këtë drejtim kemi realizuar një fushatë të sukseshme duke promovuar tërheqjen e pensionit pranë Fibank!

Në vijim të Përgjegjësisë Sociale dhe përkujdesjes ndaj këtij grupi, Fibank ju gjendet pranë të gjithë Pensionistëve të braktisur dhe në nevojë duke ju dhuruar atyre ushqime pranë "Shoqatës së Penisonistëve" ngjitur me Bashkinë Tiranë. Atmosfera e festave të fundvitit na kujton që mund të kontribuojmë sadopak për të sjellë një buzëqeshje tek gjyshërit tanë!

Fibank - banka juaj pa kufij!

Comments

0
Leave a comment
  • No comments


Leave a comment

Rreth Nesh