back

Fibank mbështet konkursin “Paraja ime”

20 prill 2017

Fibank në mbështetje të Javës së Parasë 2017 shpërblen dhjetë fituesit e konkursit për vizatimin më të mirë me temë: "Paraja Ime". Çmimet e konkursit "Paraja Ime", për një vlerë totale prej 100 mijë lekësh u sponsorizuan nga "Fibank".
Fibank i është bashkëngjitur institucioneve financiare në mbështetje të politikave të misionit të saj për përgjegjshmërinë sociale të korporatave duke kontribuar në edukimin e gjeneratës më të re të qytetarëve, duke i mundësuar ato me elementët fillestarë të menaxhimit të parasë dhe të financave. Këtë vit ne zgjodhëm që të mbështesim konkursin e organizuar nga shkollat fillore përkatësisht nga klasa e I-III-të. Ky event u organizua nga Banka e Shqipërisë dhe në ceremoninë e ndarjes së çmimeve ishin të pranishëm Guvernatori i Bankës së Shqipërisë. Z. Gent SEJKO, Ministrja e Arsimit dhe Sporteve Znj. Lindita NIKOLLA dhe Drejtori i Pergjithshëm i Fibank Z. Bozhidar TODOROV. Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit që na dhuruan emocione të shumta me vizatimet e tyre si dhe ju urojmë shumë suksese fëmijëve në realizimin e ëndrrave të tyre!

Comments

0
Leave a comment
  • No comments


Leave a comment

Rreth Nesh