back

Donacion Kompjuterash për 5 shkolla në Zonën e Kukësit

18 dhjetor 2017

Në kuadër të festive të fundvitit, Fibank sëbashku me përfaqësues të Ambasadës Bullgare në Shqipëri organizoi takim në Bashkine e Kukësit me kryetarin e bashkisë Bashkim Shehu, Drejtorin e DAR Kukes, si dhe 5 drejtorë të shkollave të zonës së Gorës për tju dhuruar fëmijëve 10 Kompjutera si dhe Dhurata të përgatitura nga Ambasada Bullgare për festat e fundvitit.

Tashmë me kompjuterat e ri, fëmijët do kenë mundësi ti përdorin ato për të mësuar dhe argëtuar!
Në vijim mund të ndiqni reportazhin e plotë nga Report TV:

http://shqiptarja.com/sociale/2750/

Comments

0
Leave a comment
  • No comments


Leave a comment

Rreth Nesh