Menu e shpejtë

Kursi kembimit

perditesuar ne 2018-01-18 09:30.

Blerje Shitje
USD/ALL 107.8 111.8
USD/EUR 0.803 0.837
USD/GBP 0.699 0.749
Blerje Shitje
GBP/ALL 149.3 154.3
GBP/EUR 1.103 1.165
GBP/USD 1.335 1.431
Blerje Shitje
EUR/ALL 132.4 135.4
EUR/GBP 0.858 0.907
EUR/USD 1.195 1.245
Blerje Shitje
ALL/EUR 0.007 0.008
ALL/GBP 0.006 0.007
ALL/USD 0.009 0.009
më shumë

Rezervo me Booking.com

Fibank dhe booking.com nëpërmjet një partneriteti unik vjen me një ofertë fantastike.Perfito zbritje nga 3% me kartën Fibank.

Kapital për Farmacitë

Fibank ofron mundësi të ndryshme për kreditimin e prodhuesve, tregtarëve dhe punonjësve të pavarur. Lexo më shumë për biznesin.