Menu e shpejtë

Kursi kembimit

perditesuar ne 2017-12-15 09:30.

Blerje Shitje
USD/ALL 111 115
USD/EUR 0.83 0.866
USD/GBP 0.719 0.77
Blerje Shitje
GBP/ALL 149.3 154.3
GBP/EUR 1.108 1.171
GBP/USD 1.298 1.39
Blerje Shitje
EUR/ALL 131.8 134.8
EUR/GBP 0.854 0.903
EUR/USD 1.155 1.205
Blerje Shitje
ALL/EUR 0.007 0.008
ALL/GBP 0.006 0.007
ALL/USD 0.009 0.009
më shumë

Rezervo me Booking.com

Fibank dhe booking.com nëpërmjet një partneriteti unik vjen me një ofertë fantastike.Perfito zbritje nga 3% me kartën Fibank.

Kapital për Farmacitë

Fibank ofron mundësi të ndryshme për kreditimin e prodhuesve, tregtarëve dhe punonjësve të pavarur. Lexo më shumë për biznesin.